...

Sosyal Bilimler Enstitüsü

NEVÜ' DE ULUSLARARASI KAPSOSBİL 2020 ÖĞRENCİ KONGRESİ DUYURUSU
18/06/2020

DAVET

Sevgili Öğrenciler,

Nevşehir Hacı bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü olarak ikincisine ev sahipliği yapacağımız Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi'ne geleceğin akademisyenleri ve araştırmacıları olarak gördüğümüz siz değerli lisansüstü öğrencilerini davet eder, katılımınızdan duyacağımız mutluluğu ifade etmek isteriz.

Kongrenin amacı, sosyal bilimler alanında çalışmalar yapan yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin bilgi, beceri ve tecrübelerinden yola çıkarak hazırladıkları bilimsel araştırmalarını, tam metin haline getirmeleri durumunda ulusal ve uluslararası alanda yazına kazandırmak, sosyal bilim alanında yaşanan sorunlara çözümler üretmektir.

İlkini geçen yıl Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği kongrenin 2.'si Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemizde yapılacaktır. 3. ve 4. kongrelerin ise Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Aksaray Üniversiteleri tarafından yapılması planlanmaktadır. Bu kongrenin her yıl Kapadokya bölgesinde bulunan bu illerde devam ettirilmesi planlanmaktadır.

KONGRE İLETİŞİM ADRESİ:

kapsosbil2020@nevsehir.edu.tr 

NOT:

1.Öğrenci 1. Yazar olacak ve sunacak. İsterse 2. Yazar olarak danışmanını veya başkalarını ekleyebilecektir.

2.Bildiriler özet metin veya tam metin olarak 27 Kasım 2020 tarihine kadar yapabilecektir.

3. Bilim kurulu tarafından kabul edilen bildiriler 5 Aralık'ta ilan edilecektir. 

4. Bildirileri kabul edilen öğrencilerin kongre kayıt ücretini yatırmak ve kayıtlarını tamamlamak için son gün 9 Aralık'tır. 

5.Öğrenci Kongresi 16-18 Aralık 2020 tarihinde yapılacaktır. Pandemi nedeniyle sunumlar online veya video yüklenerek yapılacaktır.