...

Sosyal Bilimler Enstitüsü

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarı Yılında Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar
12/09/2023

Harç Ücreti (Tezsiz Yüksek Lisans Programları)

Tezsiz yüksek lisans programlarına kayıt yaptıracak adayların Üniversitemiz ve Sendikalar arasında yapılan protokol gereğince kamu kurumunda çalıştığına dair belgesi veya sendikalı olduğuna dair belgeyi sbe@nevsehir.edu.tr adresine gönderildiği takdirde %30 indirim uygulanacaktır.

Öğrenim harçları T.C. Ziraat Bankasında (Mobil Uygulama);

1- Ödemeler

2- Eğitim, Sınav ve Üniversiteler

3- Üniversite Harç ve Sınav Ödemeleri

4- Kurum Seçimi-Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

5- T.C. Kimlik Numarası yazılarak ödeme yapılmaktadır.

 

Ödemelerin 14.09.2023 tarihi mesai bitimine kadar yatırılması gerekmektedir. Harç ücretinin yatırmayan öğrencilerimizin kesin kaydı yapılmayacak ve yedek aday çağırılacaktır.

 

Aynı Anda İki Lisansüstü Programa Kayıt Hakkında  

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 16 maddesi 4. bendinde yer alan “Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez” hükmü gereğince başka lisansüstü programa kayıtlı öğrencilerin 14.09.2023 tarihine kadar kaydını sildirmesi gerekmektedir. Kaydını sildirmediği taktirde kesit kayıt işlemi yapılamayacak olup, yedek aday çağırılacaktır.

 

Lisans/Önlisans Kayıtlı Adayların Harç Ücreti Hakkında

Kesin kaydı kazanmış adayların başka bir lisans/önlisans programlarında kaydı olan öğrencilere öğrenim harç ücreti çıkmaktadır. Öğrenim harçları T.C. Ziraat Bankasında Eğitim Ödemelerinde T.C numaralarına harç ücreti yansıtılmış olup 14.09.2023 tarihine kadar yatırılması gerekmektedir. Harç ücretini yatırmayan öğrencilerimizin kesin kaydı yapılmayacak ve yedek aday çağırılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan aday listesi 

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Lisans Tezli

Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisans  Tezsiz (İkinci Öğretim)

Yabancı Diller İngiliz Dili Eğitimi Yüksek Lisans  Tezli (İngilizce)

Kayıt hakkı kazanan adayların 13-14 Eylül 2023 tarihlerinde (saat 17.00 a kadar) kesin kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. 

Kesin Kayıt İşlemleri İçin Tıklayınız.